over Yvonne

Ik ben Yvonne Mayan en woon sinds kort in Alkmaar, Noord-Holland.
Ik ben sinds 1995 werkzaam als verpleegkundige in het ziekenhuis en sinds 2013 

verzorg ik workshops in kleurenanalyses en in make-up workshops.Mijn opleiding heb ik bij Jannie Boer van "Kijk op kleur" te Vlissingen gevolgd.

Ik werk met het 78 Color System , een hele persoonlijke methode waar uiterlijk en innerlijk samen komen.
Na het volgen van een make-up opleiding bij Rosa Strategier ben ik in 2018 ook gestart met het geven van make-up en workshops hierin.
Ik maak gebruik van de mooie minerale make-up van Skin Color Cosmetics die door Regien Strategier en haar dochter Rosa ontwikkeld is.
Als je weet dat ook het 78 Color Sytem ontwikkeld is door Regien, dan snap je dat de visagie naadloos aansluit bij de kleurenanalyses die ik geef, dat maakt de combinatie dan ook zo ontzettend leuk. Het maakt het totaal plaatje echt compleet. En met de 47 kleuren foundation heb je dus voor elke huid, van super licht tot donker altijd de perfecte match. Ik vind het elke keer weer ontzettend leuk om te zien dat kleur zoveel kan doen. En dit te kunnen laten ervaren bij mijn klanten geeft mij elke keer een voldaan gevoel.
Het gebruik van minerale producten maakt het ook voor elk huidtype geschikt, ook voor de gevoelige huid zijn de producten van SCC prachtig.
Ik werk er nu sinds 2018 mee en ben er nog net zo ontzettend enthousiast over als de eerste avond bij de kennismaking van de producten.
En dat hoor ik dan ook weer terug bij mijn klanten.

Ik werk graag in een kleine persoonlijke setting om goed de tijd voor je te nemen. De kleurenanalyses vinden bij mij thuis plaats in een gemoedelijke woonkamer setting. Ook een groepsworkshop op locatie behoord tot de mogelijkheden, neem hiervoor contact op met me via het contactformulier om de wensen te bespreken.
Ik kijk er naar uit om jouw ook kennis te laten maken met wat kleur voor jouw kan betekenen.

Groetjes Yvonne